Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight

Bekijk meer info
Camping Les Salisses

Vias-Plage

Languedoc-Roussillon

Frankrijk

Meer informatieCamping Serenissima - Vanaf € 98.00

Middelgrote, sobere, maar nette camping gelegen onder loofbomen. De camping ligt aan het Brenta-kanaal vlak bij de bushalte naar Venetië en Padua. In de omgeving zijn er veel renaissancevillas te bezoeken. Nieuw (2017) zwembad.


Camping Pra'delle Torri - Vanaf € 0.00

Prachtige familiecamping aan zee, met veel groen, een uitgestrekt zwemcomplex en een compleet 18 holes golfterrein met alle faciliteiten. De camping heeft een eigen strand. Het is een vakantiedorp met alles erop en eraan.


Centro Vacanze Cavallino - Vanaf € 0.00

Familiecamping met mooi, modern sanitair, ligt vlak aan zee in een pijnbomenbos. De vele bloemen geven hier extra kleur aan de camping. Nederlandstalig onthaal aan de receptie. Nieuwe sanitairvoorzieningen (2017) bij het zwembadcomplex . Er wordt...


Camping Atlanta - Vanaf € 280.00

Gezellige familiecamping met mooi, modern sanitair, vlak aan zee. Vooral Italiaanse gasten.


Camping Miramare - Vanaf € 147.00

Gezellige en nette familiecamping met verzorgd sanitair, aan weerszijde van de straat, vlak aan het strand. Modern vernieuwd (2017) restaurant met aparte ontbijthoek, bar en praatzone.


Camping Internazionale - Vanaf € 308.00

Kleine, nette camping met nieuw zwembad en goed restaurant, vlak aan zee.


Camping Oasi - Vanaf € 158.20

Kleine, nette en zeer rustige familiecamping aan zee met verzorgd sanitair en eigen plezierhaven aan de monding van de Brenta. Zeer verzorgd visrestaurant.


Camping Al Boschetto - Vanaf € 0.00

Heel rustige en nette camping met veel ruimte in het pijnbos, vlak aan zee.


Camping Parco Capraro - Vanaf € 0.00

Mooie, schaduwrijke camping met groot zwembad en fitnessruimte. Ruim 5 min. lopen over een rustig pad naar het strand vlakbij. Groot restaurant met uitgebreide Italiaanse keuken. Speciaal terrein met faciliteiten voor heel veel campers. s Avonds...


Camping Laguna Village - Vanaf € 80.50

Mooie sfeervolle en rustige camping, deels bij pijnbomenbos. Er is uitstekend sanitair. De camping is aan zee gelegen met een breed strand. Het pittoreske Caorle vlakbij is een bezoek waard.


1 |