Luxe Campings


Uitgebreid zoeken

Land:
Regio:
Kampeerplaats of Huuraccommodatie:
 

Spotlight


Camping Capo D'Orso - Sardinië -

Camping bij , Sardinië in Italië. Prachtig gelegen met privéstrand. Heel veel watersportmogelijkheden. Huur een fiets en ontdek de omgeving. Diverse archeologische vindplaatsen vlakbij.


Camping Bella Sardinia - Sardinië - Cuglieri

Camping bij Cuglieri, Sardinië in Italië. Gelegen aan hagelwit zandstrand. Uitstekend animatieprogramma in hoogseizoen. Gelegen in een dennenbos. Leuke bezienswaardigheden zoals Tharros en Baso.


Camping Laguna Blu - Sardinië - Alghero

Camping bij Alghero, Sardinië in Italië. Direct aan het zandstrand. Volop animatie voor jong en oud. Duikcentrum. Uitstapjes naar Alghero en de grotten van Neptunus.


Camping Iscrixedda - Sardinië - Lotzorai

Camping bij Lotzorai, Sardinië in Italië. Geweldig breed zandstrand en mooie zee. Gelegen in een bos met dennen en eucalyptusbomen. Prima faciliteiten, o.a. restaurant en speeltuin. Maak een boottocht en bezoek prachtige kreekjes.


Camping Isuledda - Sardinië - Cannigione di Arzachena

Camping bij Cannigione di Arzachena, Sardinië in Italië. Direct aan prachtige zee. Welnesscentrum op de camping. Op prachtig Sardinië. veel animatie.


Camping Baia Blu La Tortuga - Sardinië - Aglientu

Camping bij Aglientu, Sardinië in Italië. Nieuw zwembad sinds 2018. Gelegen in groen pijnbomenbos en aan zee. Veel animatie en sportmogelijkheden. Wellnessfacilteiten.


Camping Tonnara - Sardinië - Sant'Antioco

Camping bij Sant'Antioco, Sardinië in Italië. Rustige camping in prachtige omgeving. Direct aan zandstrand. Zwembad met uitzicht op zee. Snorkelen, boottochtjes etc.


Camping L'Ultima Spiaggia - Sardinië - Bari Sardo

Camping bij Bari Sardo, Sardinië in Italië. Prachtig zwemparadijs met 4 baden. Strand met beachbar. Zeer goed animatieteam. Ontdek de regio te voet, te paard of per boot.


Camping Torre del Porticciolo - Sardinië -

Camping bij , Sardinië in Italië. Een van de grootste campings op Sardinië. Vlakke camping met veel schaduw van pijnbomen. Twee 20-persoons jacuzzis met uitzicht op zee. Maar 10 km van de luchthaven van Alghero.


Camping Village Li Nibari - Sardinië -

Camping bij , Sardinië in Italië. Een groot zwembad en een kinderbad. Multisportveld voor tennis en vijf-tegen-vijf voetbal. Aan de Golf van Asinara. Ontdek Stintino en het dorp Argentiera.