Luxe Campings


Uitgebreid zoeken

Land:
Regio:
Kampeerplaats of Huuraccommodatie:
 

Spotlight

Bekijk meer info
Lac de Sanguinet

Sanguinet

Aquitaine

Frankrijk

Meer informatieCamping Gitavillage California - Rome - Marina di Montalto

Camping bij Marina di Montalto, Rome in Italië. In een dennenbos en aan breed zandstrand. Mooi waterpark met glijbanen. Talrijke sportvoorzieningen. Zeker doen: dagje Rome.


Camping I Pini - Rome - Fiano Romano

Camping bij Fiano Romano, Rome in Italië. Lagunebad met zachte bodem en glijbaan. Op maar 38 kilometer van centrum van Rome. Shuttlebus naar Rome. Leuke animatie voor kinderen.


Camping Roma Capitol - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Uitgebreid zwembadcomplex. Dichtbij Rome. Luxe faciliteiten. Rustig gelegen.


Camping Europing - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Schaduwrijke camping direct aan zee. Zwembad met ligbedjes en ligweide. Veel sportactiviteiten, probeer eens een duikles. Tussen Rome en Toscane.


Camping Blu International - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Aan de oevers van het meer van Bolsena. Lekker groot zwembad. Vlakbij de stad Bolsena. Veel excursiemogelijkheden.


International Glamping Lago di Bracciano - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Een zoutwater zwembad voor een optimaal gezond gevoel. Betrokken en gastvrije eigenaars. Beschermde omgeving waardoor het meer heel schoon is. Rome is op korte afstand en makkelijk te bereiken.


Camping Village Fabulous - Rome - Rome

Camping bij Rome, Rome in Italië. Unieke ligging van de camping. 15 kilometer van Rome. 10 kilometer van het strand. Lagunebad met glijbaan.


hu Roma Camping in Town - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Rome (8 km). Zwembad en jacuzzi. Restaurant met traditionele Italiaanse keuken. Speeltuin en sportveld.


Camping Le Palme Village - Rome -

Camping bij , Rome in Italië. Direct aan zee. Kindvriendelijk, camping is volledig autovrij. Leuke animatie voor kinderen. Maak een boottocht naar Ponze.


1 |