Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight


Camping Punta Lunga - Vanaf € 0.00

Camping bij , Puglia in Italië. Zwembaai met langzaam aflopend strand. Terrassencamping met pijnbomen en eucalyptus. Waterfietsen en kanos te huur. Volg hier een zeilcursus.


Camping La Masseria - Vanaf € 0.00

Camping bij Gallipoli, Puglia in Italië. Naast één van de grootste aquaparken uit de streek. Klein strandje met zand en kiezels. Faciliteiten van hoogstaand niveau. Op ca. 3 km van het mooie stadje Gallipoli.


Camping Manacore - Vanaf € 0.00

Camping bij Peschici, Puglia in Italië. Kinderbad met glijbanen en groot panoramisch bad. Directe toegang tot fijn zandstrand. Terrassencamping onder o.a. pijnbomen. Op zoek naar bruine beren in Parco Nazionale Abruzzo.


Camping Spiaggia Lunga - Vanaf € 0.00

Camping bij Vieste, Puglia in Italië. Direct aan zee gelegen. Drie mooie zwembaden. Professioneel animatieteam. Veel te doen voor de actieve vakantieganger!.


Camping San Menaio - Vanaf € 0.00

Camping bij Rodi, Puglia in Italië. Familiale camping in dennenbos. Zwembad met duikplank. Slechts 400m van fijn en ruim zandstrand. In het dorpje San Menaio.


Camping Torre Rinalda - Vanaf € 0.00

Camping bij Lecce, Puglia in Italië. Zwembad en kinderbad. Directe toegang tot het strand. Vele sportfaciliteiten. Op een paar km van Lecce (shuttlebus tegen betaling HS).


Camping San Nicola - Vanaf € 0.00

Camping bij Caggiano, Puglia in Italië. Geen zwembad, maar wel groot en breed zandstrand. Vermakelijke animatie. Stadje Peschici op ca.3 km. Maak een boottocht naar de Tremiti-eilanden.


1 |