Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight

Bekijk meer info
Camping Le Littoral (Argelès-sur-Mer)

Argelès-sur-Mer

Languedoc-Roussillon

Frankrijk

Meer informatieCamping Cerquestra - Vanaf € 35.00

Kleinere terrassencamping op 50 meter van het meer. Maakt deel uit van een bungalowpark. Zwembad en tafeltennis. In het hoogseizoen 3 x per dag animatie. Een verzorgde camping met keurig sanitair en vriendelijk personeel.


Camping Villaggio Italgest - Vanaf € 147.00

Grote, goed georganiseerde camping ook met ruime schaduwrijke plekken. Geschikt voor families met kinderen. De animatie is in het Nederlands en men is er diervriendelijk. Chocoladefestival in oktober in Perugia.


Camping Rio Verde - Vanaf € 0.00

Rustige en stille camping prachtig gelegen in het groene dal. Vrije staanplaatsen met veel schaduw. Ideale basis voor deltavliegen en mountainbikeliefhebbers. Verzorgd, gastvrij met een familiale sfeer. Veel outdoormogelijkheden in Park Monte Cucco.


Badiaccia Camping Village - Vanaf € 140.00

Grote camping aan het meer met eigen haven, zwembad, hydro-massage, animatie, partys en diverse sportfaciliteiten. Ook heel geschikt voor gezinnen met tieners. De meeste staanplaatsen hebben schaduw. Uitstekend sanitair!


Camping Village Punta Navaccia - Vanaf € 168.00

Grote, gastvrije camping direct aan het meer met diverse waterobjecten en eigen zwempier. Ook heel geschikt voor gezinnen met wat oudere jeugd en de hond mag gratis mee. Veel plaatsen bieden schaduw en zijn redelijk ruim. Elke dag in hoogseizoen...


1 |