Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight

Bekijk meer info
Camping Champ la Chèvre

Lus-la-Croix-Haute

Drôme

Frankrijk

Meer informatieFlower Camping Le Haut Dick - Vanaf € 0.00

Gezellige, rustige camping met natuurlijk afgescheiden plekken. Vlak naast de jachthaven. Met mooi zwembad. Het is ongeveer 15 min. lopen naar het centrum.


Camping L'Etang des Haizes - Vanaf € 98.00

Familiecamping, idyllisch gelegen aan een meertje waarin u kunt vissen. De camping heeft een mooi zwembad met glijbanen.


Camping Les Chevaliers de Malte - Vanaf € 0.00

Een kalme, beboste camping met door hagen afgebakende plaatsen. Gelegen op 300m van het centrum van Villedieu-les-Poêles: met zijn oude straten en huizen, het bekende koperstadje met een klokkengieterij.


L'Espérance - Vanaf € 0.00

Middelgrote camping met mooi zwembad. Dichtbij breed strand (400m). Minigolf en tennisbanen. Keurig onderhouden. Sanitair geheel vernieuwd en uitgebreid (2018), nu ook geschikt voor gehandicapten.


Flower Camping UTAH Beach - Vanaf € 0.00

Familiecamping met gezellige bar en goed restaurant ligt op 100m van het Utah Beach-invasiestrand. Regio is rijk aan historie en architectuur. Begeleid zeewandelen (longe-côte) 2 x per week. Stacaravan voor mindervalide. Camperplaats hele jaar open.


Camping de la Plage - Vanaf € 69.30

Kleinschalige, fleurige familiecamping 400m van een fijn zandstrand. Hartelijk onthaal door de enthousiaste eigenaars die u laten delen in hun passie voor de regio.


1 |