Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight


Camping Berggruss - Vanaf € 51.80

Zeer gezellige familiaire camping in een prachtig natuur- en wandelgebied grenzend aan een schitterende 9-holes golfbaan.


Schluga Camping Hermagor - Vanaf € 135.10

Camping Schluga behoort tot de topcampings in Oostenrijk. Zeer kindvriendelijk. Ideaal uitgangspunt voor alle soorten vakantie, actief of ontspannen. Speciaal begeleide mountainbiketochten voor beginners en gevorderden. Tevens berg- en wandeltochten.


Naturpark Schluga Seecamping - Vanaf € 138.60

De Schluga Seecamping ligt grotendeels in het bos en is goed verzorgd. Op slechts enkele honderden meters van de Presseggersee met een eigen ligweide van 30.000 m². Speciaal begeleide mountainbiketochten, berg- en wandeltochten voor beginners en...


Relaxcamping Maltschacher Seewirt - Vanaf € 94.50

Kleine, zeer goed onderhouden camping direct aan de Maltschacher See. Een goed restaurant met prachtig terras zorgt voor campingplezier.


Camping Poglitsch - Vanaf € 0.00

Camping bij , Karinthië in Oostenrijk. Aan groot zwemmeer met strand. Indoor kinderspeelparadijs en animatie. Vissen en kano huren gratis. Tennis, fietsverhuur, disco.


Camping Ossiacher See - Vanaf € 0.00

Camping bij , Karinthië in Oostenrijk. Camping speciaal ingesteld op kinderen. Kinderstrand, indoor kinderclubs, speeltuinen. Gratis vissen. Maak een rondvaart over de Ossiacher See.


Camping Breznik - Vanaf € 0.00

Camping bij St. Primus, Karinthië in Oostenrijk. Omgeven door natuur. Direct aan het Turnermeer. Uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Ideaal voor de actieve vakantieganger.


Camping Schluga - Vanaf € 0.00

Camping bij Hermagor, Karinthië in Oostenrijk. Vlakbij het Alpenmeer Presseggersee. Terrassencamping. Eigen zwembad met apart kinderbad. Uitgebreid animatieprogramma.


Camping Schluga See - Vanaf € 0.00

Camping bij Hermagor, Karinthië in Oostenrijk. Direct gelegen aan de Pressegger See. Terrassencamping. Gratis toegang tot zwembad van Schluga camping. Veel faciliteiten en animatie voor jong en oud.


1 |