Luxe Campings


Uitgebreid zoeken

Land:
Regio:
Kampeerplaats of Huuraccommodatie:
 

Spotlight


Camping Lackenhäuser - Beieren - Lackenhäuser

Camping bij Lackenhäuser, Beieren in Duitsland. Overdekt zwembad met apart kinderbad. Speeltuin en kinderboerderij. Goede uitvalsbasis voor Tsjechië. Op 10km van het drielandenpunt.


KNAUS Campingpark Nürnberg - Beieren - Nürnberg Zentrum

Camping bij Nürnberg Zentrum, Beieren in Duitsland. Openlucht zwembad op ca. 600m (tegen betaling). Speeltuin en kinderboerderij. Goede uitvalsbasis voor Nürnberg. Ideaal voor een bezoek aan Playmobil Fun Park.


KNAUS Campingpark Bad Kissingen - Beieren -

Camping bij , Beieren in Duitsland. Romantisch aan de rivier de Saale gelegen. Op loopafstand van kuuroord Bad Kissingen. Wellness in thermaalbad KissSalis. Veel leuke uitstapjes mogelijk.


KNAUS Campingpark Viechtach - Beieren - Viechtach

Camping bij Viechtach, Beieren in Duitsland. Binnenzwembad. Buitenzwembad met glijbaan (tegen betaling). Nederlandstalig animatieteam. Ideaal voor een dagtrip naar Tsjechië.


KNAUS Campingpark Frickenhausen - Beieren -

Camping bij , Beieren in Duitsland. Direct aan de rivier de Main. Zwembad op en zwembad naast de camping. Midden in het Frankische wijngebied. Bezoek de stad Würzburg.


Camping Gitzenweiler Hof - Beieren - Lindau

Camping bij Lindau, Beieren in Duitsland. Groot zwembad in bosrijke omgeving. Speciaal voor kids: kinderboerderij, kinderdisco. Pony- en paardrijden op de camping. Op 5 km van de Bodensee, maak een excursie.


1 |