Snel zoeken

Land:
Regio:

Spotlight

Bekijk meer info
Camping L'Ideal

Lathuile

Annecy

Frankrijk

Meer informatie



Lac du Lit du Roi - Vanaf € 126.00

Langgerekt terrein met drie sanitaire gebouwtjes. Haast alle plaatsen hebben zicht op het meer dat verbonden is met de Rhône. Er is ook een klein zwembad. Op 300m is een haventje met een trailerhelling.


Camping Aux Rives du Soleil - Vanaf € 0.00

Gezellige familiecamping aan de Saône met ruime plaatsen, schaduwgevende bomen, zwembad en restaurant. Separaat passanten-terrein. Nederlandse eigenaar.


Camping L'Île de la Comtesse - Vanaf € 0.00

Camping aan de oever van de brede rivier de Rhône (met directe toegang). De plaatsen zijn vrij ruim en hebben schaduw door een jong bomenbestand. De paden zijn geasfalteerd. Er is ook een winkel. Snackbar, pizzeria en restaurant zijn in laagseizoen...


Camping Le Colombier - Vanaf € 0.00

Bij de ingang ligt een meer waarin gezwommen kan worden. Het langgerekte terrein biedt voldoende schaduw. Tenten kunnen terecht op plaatsen met gras. Diverse sportfaciliteiten beschikbaar.


Camping Les Gorges de l'Oignin - Vanaf € 81.20

Mooie, moderne en ruime terrassencamping met verwarmde zwembaden aan een klein stuwmeertje. De camping heeft een schitterend uitzicht. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De Gorges de l'Ain zijn vlakbij. Een dagje uit: Genève, Lyon, de...


Camping Les Genêts de Gex - Vanaf € 0.00

Camping op loopafstand van de stad Gex op vlak terrein met door hoge hagen afgeschermde plaatsen. Aparte hoekjes tussen struikgewas voor tentkampeerders. Veel ruimte op apart terrein voor sport en/of gezamenlijke animatie. De maximale hoogte van de...


Aloe Camping de Mépillat - Vanaf € 0.00

Deze landelijk gelegen camping heeft ruime staanplaatsen. Gelegen aan een meertje met goede visgelegenheid. Geschikt voor langer verblijf en als doorgangscamping.


Camping Le Renom - Vanaf € 0.00

De rustig gelegen camping aan de rand van het stadje Vonnas staat vol met bloemen. De plaatsen zijn gescheiden door heggen van ± 2m. Het naastgelegen gemeentezwembad met glijbaan is gratis toegankelijk.


Camping Sites & Paysages Kanôpée Village - Vanaf € 380.00

Camping met aquapark, waterglijbaan. U kunt gratis gebruik maken van het aquacomplex 'Des Cascades', watervallen, verwarmd en glijbanen, behalve op zon- en feestdagen, dan geldt een gereduceerde prijs voor kampeerders. De camping is gelegen langs...


Camping Les Plages de l'Ain - Vanaf € 91.00

Camping gelegen langs de rivier Ain met kiezelstrand. De plaatsen zijn ruim en de vele mooie oude bomen bieden voldoende schaduw. Het is er ideaal om te kajakken, fietsen, wandelen of gewoon te genieten. Veilig zwemmen in de twee zwembaden.


1 |